Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Љубовен клуб: Лорен

The Love Club: Lauren

Четири жени, од кои секоја се соочува со неуспешни состаноци, ветуваат дека ќе се јават една на друга ако некогаш повторно наидат на љубовни проблеми. Десет години подоцна, тие го оживуваат својот „Љубовен клуб“ за да ја најдат вистинската љубов. Лорен со години ги потиснува своите соништа за отворање уметничка галерија додека нејзиниот сопруг Питер напредува во својата кариера. Нејзиниот гнев на крајот ја засенува љубовта што некогаш ја чувствувале, доведувајќи ги на работ на развод.

Режисери: Jill Carter

Актери: Brittany Bristow , Lily Gao , Camille Stopps

Година: 2023

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy

Вчитување...