Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Љубовен клуб: Никол

The Love Club: Nicole

Четири жени, од кои секоја се соочува со неуспешни состаноци, ветуваат дека ќе се јават една на друга ако некогаш повторно наидат на љубовни проблеми. Десет години подоцна, тие го оживуваат својот @Љубовен клуб“ за да ја најдат вистинската љубов. Штотуку свршената дизајнерка на ентериер Никол сè уште се прашува дали ѝ е суден мистериозниот пријател чии писма ги чувала сите овие години.

Режисери: Jill Carter

Актери: Brittany Bristow , Lily Gao , Camille Stopps

Година: 2023

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy

Вчитување...