Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Љубовен клуб: Сидни

The Love Club: Sydney

Четири жени, од кои секоја се соочува со неуспешни состаноци, ветуваат дека ќе се јават една на друга ако некогаш повторно наидат на љубовни проблеми. Десет години подоцна, тие го оживуваат својот „Љубовен клуб“ за да ја најдат вистинската љубов. Сидни сега е успешна блогерка за храна која сè уште го сака своето момче од колеџ со кое не го видела десет години... досега.

Режисери: Jill Carter

Актери: Brittany Bristow , Lily Gao , Camille Stopps

Година: 2023

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy

Вчитување...