Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Љубовен клуб: Тара

The Love Club: Tara

Четири жени, од кои секоја се соочува со неуспешни состаноци, ветуваат дека ќе се јават една на друга ако некогаш повторно наидат на љубовни проблеми. Десет години подоцна, тие го оживуваат својот „Љубовен клуб“ за да ја најдат вистинската љубов. Тара има слободен дух и прекрасен глас, а и отсекогаш тврдела дека не ѝ треба партнер или „таканаречена посветеност“, па затоа се фокусирала исклучиво на својата пејачка кариера.

Режисери: Jill Carter

Актери: Brittany Bristow , Lily Gao , Camille Stopps

Година: 2023

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy

Вчитување...