Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Човекот Што Го Уби Хитлер, А Потоа И Бигфут

The Man Who Killed Hitler and Then the Bigfoot

Калвин Бар е неопеан херој од Втората светска војна одговорен за спасување на светот од еден од најголемите тирани во историјата. Инфилтрирајќи се во нацистичките редови, тој успева да изврши атентат врз Адолф Хитлер. Години по неговата служба, ФБИ го вади од пензија за да го спаси светот уште еднаш. Овој пат тој мора да го запре Бигфут пред да биде предоцна.

Режисери: Robert D. Krzykowski

Актери: Sam Elliott , Rocco Gioffre , Aidan Turner

Година: 2018

Препорака за возраст: R

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...