Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Убиствен облог

The Odds

Тинејџер коцкар од Ванкувер станува аматерски детектив додека се обидува да открие кој му го убил пријателот и инсценирал местото на злосторството да изгледа како случај на самоубиство.

Година: 2011

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...