Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Кафуле за запросување

The Proposal Spot

Сопственичката на кафулето во кое сите се вљубуваат би можела да изгуби сè кога славна личност ќе ја запроси својата девојка и ќе биде отфрлен. Таа ветува дека ќе ги спои него и неговата бивша девојка, додека и самата се вљубува во него.

Режисери: Aubrey Arnason

Актери: Blake Jenner , Debs Howard , Kalyn Miles

Година: 2023

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy

Вчитување...