Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Ноќни повици

The Responder

Полицаецот Крис одвај успева да го сочува своето ментално здравје и својот брак. Покрај исклучително стресната работа, секојдневно мора да се справи со колегите кои се сомневаат во неговата чест. Крис гледа можност да се искупи во облик на младата наркоманка Кејси која се обидува да ја најде за пријателот Карл. Набргу сфаќа дека Кејси е во опасност од Карл бидејќи му украла дрога, па и помага да избега од градот.

Година: 2022

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: British series

Ноќни повици

The Responder

Вчитување...