Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Гром во моето срце

Thunder in My Heart

Сиге и нејзината група пријатели се соочени со неочекуваните барања на станувањето возрасен додека се обидуваат да се помират со сопствениот идентитет, своите страсти и минатото. Плејадата автентични и допадливи ликови веднаш ќе ве вовлече во приказната која на вистинит и воодушевувачки начин покажува како е тоа да се расте во Стокхолм.

Година: 2021

Препорака за возраст: R

Жанр: Drama

Гром во моето срце

Thunder in My Heart

Вчитување...