Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Две сестри

Two Sisters

Животот на Ванеса е превртен наопаку кога Алисија ѝ кажува дека се сели кај нејзиното момче Филип. Во меѓувреме, работите не одат според планираното кога Алисија се обидува да го изненади Филип.

Режисери: Julia Lindström

Актери: Julia Ragnarsson , Dilan Gwyn , Hannes Fohlin

Година: 2021

Препорака за возраст: R

Жанр: Drama

Две сестри

Two Sisters

Вчитување...