Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Недопирливиот Харви Вајнстин

Untouchable

Документарец за спектакуларниот пад на медиумскиот магнат Харви Вајнстин. Со ликови кои вклучуваат преживеани, пријатели и колеги, ова е портрет на моќта и нејзината злоупотреба, која опфаќа повеќе од четириесет години.

Година: 2019

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Documentary

Вчитување...