Откријте ја нашата нова Smart TV апликација и уживајте во стримање!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Наопаку

Upright

Судбината спојува двајца неспоиви луѓе, пропаднатиот музичар Лаки кој е црната овца во семејството и несреќната побегната тинејџерка Мег во авантура која ќе им ги промени животите и ќе им помогне им да станат подобри луѓе преку низа неволји и бизарни ситуации во кои ќе се најдат. Одлична серија која ја освои критиката и публиката, а и беше наречена скриен австралиски скапоцен камен.

Режисери: Tim Minchin

Актери: Tim Minchin , Milly Alcock , Ella Scott Lynch

Година: 2020

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Best of 2023

 
Вчитување...