Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Случајот на подморницата Виџил

Vigil

Член на екипажот на подморницата Виџил е најден мртов, а инспекторката Ејми Силва од шкотската полиција мора да ја истражи смртта. Но поради националната безбедност подморницата мора да продолжи со патролата, поради што Ејми мора да ја води истрагата на самото место, а иако изгледа дека се работи за случајно предозирање, Ејми се сомнева на злосторство. Но екипажот не подлегнува на нејзините прашања, а наскоро над истрагата се надвива нова закана.

Актери: Suranne Jones , Rose Leslie , Adam James

Режисери: Tom Edge

Година: 2021

Жанр: British series

Случајот на подморницата Виџил

Vigil

Вчитување...