Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Од готвачка до божиќна принцеза

A Christmas Princess

Џесика е готвачка која живее во модерна четврт во Њујорк. Принцот Џек, кој е во градот на годишната божиќна добротворна вечера на неговото семејство, има потреба од готвач за кралскиот настан во последен момент.

Режисери: Fred Olen Ray

Актери: Shein Mompremier , Travis Burns , Erin Gray

Година: 2019

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Christmas movies

Вчитување...