Откријте ја нашата нова Smart TV апликација и уживајте во стримање!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Инспирирано со Ана Олсон

Inspired with Anna Olson

Славната готвачка Ана Олсон патува во југоисточна Азија на незаборавна кулинарска авантура која ја води од тезгите со улична храна во Сингапур па до врвните ресторани во Хонг Конг – и многу места помеѓу. Ана ги открива единствените состојки на пазарите, а на оригиналните техники директно ја подучуваат локалните и угледни готвачи.

Режисери: Marc Simard

Актери: Anna Olson

Година: 2016

Препорака за возраст: PG

Жанр: Documentary

Инспирирано со Ана Олсон

Inspired with Anna Olson

 
Вчитување...