Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Убиството на Улоф Палме

Murder of Olof Palme

Неколку години, Мајкл Хлин собирал информации за истрагата за убиството на Олоф Палме. Ова е приказ на стокхолмското криминално подземје и на Палме како личност.

Режисери: Mikael Ruttkay Hylin

Актери: Mikael Ruttkay Hylin

Година: 2018

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Регистрирајте се и пробајте бесплатно


Регистрирајте се и гледајте филм или првата епизода од некоја серија без никакви обврски!

Вчитување...