Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Наташа Кампуш: Цел живот во затвор

Natascha Kampusch - A Lifetime in Prison

Виена. На 2 март 1998 година, Наташа Кампуш сама оди во школо и одеднаш исчезнува. Наташа првпат ги покажува своите приватни работи од 3069 дена заробеништво.

Режисери: Nicole Nielsen Horanyi

Актери: Natascha Kampusch

Година: 2021

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...