Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Вивариум

Vivarium

Млад пар е заробен во кафкијанско предградие слично на лавиринт полно со бескрајни, идентични куќи. Не можејќи да заминат, тие се принудени да одгледаат бебе кое мистериозно се појавило на нивниот праг.

Режисери: Lorcan Finnegan

Актери: Imogen Poots , Danielle Ryan , Jesse Eisenberg

Година: 2019

Препорака за возраст: R

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...